City trip naar Barcelona neem deze items mee

Barcelona is één van de meest populaire bestemmingen in Europa. Als je van reizen houdt dan moet je zeker deze stad een keer bezocht hebben. Vanuit Nederland naar Spanje reizen kost je met de auto nog geen dag en met het vliegtuig is het nog sneller. Ook zijn de prijzen voor een vliegticket naar Barcelona redelijk goedkoop. Maar wat voor items heb je eigenlijk nodig als je op vakantie gaat naar het zonnige en populaire Barcelona. Lees dat allemaal in deze blog.

Zon zee & stad

Barcelona is zeer geschikt om voor een city trip van een weekend. Deze stad heeft namelijk alles. Van een mega lange winkelstraat, musea, bekende pleinen, oude straatjes, bruisend nachtleven tot een prachtig strand. Er is zo ontzettend veel te doen in deze stad en dat betekent ook dat je veel spullen moet meenemen. Want voor een dagje winkelen ga je al snel voor een comfi outfit maar wil je s ’nachts uitgaan dan is een party jurk zeker een item wat je nodig hebt. Ook voor overdag op het strand mag een badhanddoek niet ontbreken.

Wil je geld besparen op de inkopen voor je vakantie? Neem dan een kijkje op de website van Shopbuddies.nl. Op deze website vind je leuke kortingsacties en kortingscodes voor diverse producten van verschillende bekende merken zoals Xenos.

Inpaklijstje

Hierboven gaven we al een paar items cadeau wat handig is om mee te nemen op vakantie. En hieronder volgt ons speciale inpaklijstje. En denk eraan om zeker gebruik te maken van de kortingscodes als je op zoek bent naar items voor op het strand.

Ik ga op reis en ik neem mee:

  • Badkleding
  • Strandlaken
  • Casual kleding + sportschoenen
  • Party kleding (zeker wel 4 outfits)
  • Sportieve kleding (je weet maar nooit of je ineens in een sportieve bui bent)
  • Slippers
  • Opblaasbare flamingo voor op het strand

Geef Commentaar