Barcelona en de Costa Brava

Binnen ongeveer twee en een half uur vliegen bent u op de internationale luchthaven van Aeroport de Barcelona-el Prat.  Na ongeveer 15 kilometer rijden kom je aan in het centrum van de stad. Dit is ongeveer een kwartiertje tot twintig minuten rijden met de taxi afhankelijk van de drukte op de weg.

Afhankelijk van hoe lang u in Barcelona op vakantie gaat kunt u er ook voor kiezen om een aantal uitstapjes te maken richting de Costa Brava. De Costa Brava bestaat uit het noordoostelijke deel van de Spaanse kut. Veel Nederlanders kiezen deze Spaanse Costa als ideale vakantiebestemming. De Costa Brava heeft een typische vakantiebestemming gevoel. Mooie stranden, restaurants, cultuur en tegenwoordig is er ook veel te doen voor het jongere publiek om eens lekker te gaan stappen in de discotheken die in elke plaats wel te vinden zijn. Afhankelijk van waar je naar op zoek bent kan je op vele plekken terecht.

Ben je jong en wil je veel stappen? Dan kan je het beste een uitstapje maken naar Lloret de Mar. Dit is voor vele jongeren the place to be.

Wil je een wat rustiger uitstapje met de familie maar toch nog wel de gezelligheid, dan kan je ook naar Malgrat de Mar gaan. Dit is een wat kleinere plaats welke ideaal is voor een gezin.

Wil je een groot uitgestrekt strand zien, dan kan je eens bij Empuriabrava en de L’Escala gaan kijken.

Voor ieder wat wils in deze regio. Dus ben je vanuit Barcelona toe aan een echte Costa Brava vakantie dan zijn er duizenden mogelijkheden qua accomodaties, van een goedkoop pension tot grote vijfsterrenhotels tot aan campings. Wil je voor de rust even naar de Costa Brava, dan kan je ook eens kijken voor een vakantiehuis of villa.

Geef Commentaar