Vlieg naar Barcelona voor een ultieme vakantiebeleving

Als je er voor kiest om naar Barcelona te gaan voor een stedentrip of een lange vakantie, dan zul je daar waarschijnlijk geen moment spijt van krijgen. In en rondom deze prachtige, grote stad is van alles te beleven en te zien. Met een bruisend centrum, indrukwekkende architectuur, een heerlijk strand en altijd wel wat te beleven in of om de stad ga je je geen moment vervelen.

Barcelona is een stad op slechts twee uur vliegen van Nederland. Je gaat hier van begin tot eind een heerlijk vakantiegevoel ervaren.

Veel highlights in Barcelona

Barcelona is een stad met meerdere hoogtepunten, waarvan velen zullen zeggen dat je ze geniet moet hebben. Wie Barcelona zegt, zegt al snel de Sagrada Familia. Deze indrukwekkende kathedraal is ontworpen door Gaudi en is één van dé kenmerken van de stad.

De kathedraal staat al jaren in de steigers omdat er hard aan gewerkt wordt om het boegbeeld van de stad in goede staat de houden. Ook het Park Guell is een aanrader. Dit stadspark ligt midden in de stad en kenmerkt zich door de grote groene bomen. De stad staat natuurlijk ook bekend om haar voetbalclub, het bekende FC Barcelona.

Het stadion van de club, Camp Nou, is vrijwel dagelijks geopend en de tour door het stadion geeft je een kijkje achter de schermen van één van de grootste voetbalclubs ter wereld.

Barcelona goed bereikbaar per vliegtuig

Groot voordeel aan Barcelona dat het goed bereikbaar is met het vliegtuig. In de stad zelf ligt het grootste vliegveld, Barcelona Airport. Net buiten de stad zijn echter ook twee vliegvelden te vinden, te weten Reus Airport en Girona Airport.

Deze vliegvelden liggen op ongeveer anderhalf uur van de stad Barcelona af, en zijn goed te bereiken met verschillende vliegmaatschappijen. Dus welke luchthaven je ook kiest, Barcelona is goed bereikbaar. Het enige wat jij hoeft te doen is een voordelig vliegticket naar Barcelona scoren, en jouw vakantie kan beginnen.

Geef Commentaar