Tips voor een roadtrip naar Barcelona

Barcelona is een van de mooiste steden in Europa. Het is een stad met veel cultuur, een heerlijk strand en heerlijk eten en drinken. Het is een feest om naar Barcelona te gaan. We weten zeker, dat ook jij je hier volop zult vermaken. Om je te helpen geven we je de tip om je dames badpak en zwemkleding mee te nemen. Ook willen we je met een paar culturele tips op weg helpen. Laten we snel van start gaan.

Tibidabo: het puntje van Barcelona

Bij een roadtrip is het goed om naar Tibidabo te gaan. Het is de hoogste plek van de stad en je krijgt er een geweldig uitzicht over Barcelona. Het ligt op 512 meter hoogte en is een aardige berg. Het is een leuke trip om met haarspeldbochten naar de top te gaan. Er is ook een pretpark op de top en verschillende eetgelegenheden. Het is dus een hele dagtocht om van te genieten.

Castelldefels

Een andere mooie road trip is Castelldefels. Het is niet zo bekend bij het grote publiek. Wist je echter, dat hier de meeste bekende Nederlandse voetballers en trainers woonden? Het is een populaire buurt voor de spelers van Barcelona. Het is een geweldig dorp, wat niet zo toeristisch is. ER is een breed strand een geweldige boulevard. Het is heerlijk om hier even bij te komen. Wist je trouwens, dat de prijzen van de appartementen hier ook een stuk lager liggen?

Garraf: een goed verborgen dorpje

Het is een plek welke niet zo bekend is. Het is een gehucht met een mooie jachthaven. Het is een kleine verborgen baai met veel moois. Er is een privé club waar je kunt dineren of lunchen. Het strand ligt achter een paar groene strandhuizen. Het is een heerlijke plek om van de Middellandse Zee te genieten.

Geef Commentaar